Administratiekantoor Kubus Damwâld-Dokkum

Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum is een zelfstandige vestiging van de KUBUS Coöperatie UA; een landelijke organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en diverse specialisten in zakelijke dienstverlening. Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum biedt ondernemers bedrijfsbrede kennis en kunde tegen eerlijke tarieven en altijd met de charmes van het kleine kantoor op de hoek. Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum, bedrijfsbrede dienstverlening voor iedere ondernemer!

Bedrijfsbrede dienstverlening voor iedere ondernemer!

Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum is er voor iedere ondernemer in het MKB. Van klein tot groot, administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum begeleidt alle MKB-ondernemers op het gebied van administratie, belastingen, ondernemerschap en personeelszaken. Mocht er op enig moment ook nog een ander specialisme nodig zijn, zoals subsidieadvies, accountantsverklaringen of andere bedrijfsadviesdiensten, dan benut administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum de kracht van de KUBUS Coöperatie, door het inschakelen van één van de vele KUBUS specialisten. Het voordeel? Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum levert de kennis en de service van een groot accountantskantoor met de laagdrempelige sympathie van de boekhouder om de hoek.

Duidelijke en vaste tarieven

Over tarieven gesproken, bij administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum komt een ondernemer nooit voor verrassingen te staan. Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum biedt duidelijke pakket- of projecttarieven waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum maakt vooraf een schatting van alle kosten binnen een bepaalde opdracht, om vervolgens tot een vast periodiek totaaltarief te komen. Deze eerlijke werkwijze voorkomt naheffingen en ondoorzichtige facturen waardoor men zonder vrees voor financiële gevolgen naar hartenlust gebruik kan maken van de diensten van  administratiekantoor KUBUS Damwâld-Dokkum.

KUBUS Damwâld-Dokkum maakt ondernemen leuk

Kubus Damwâld-Dokkum volgt de trends en ontwikkelingen in de economie en bij de overheid op de voet. Hiermee kunnen wij u voorzien van waardevolle en actuele tips en adviezen voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Wij weten wat er in de markt speelt, en door het persoonlijke contact met onze klanten, weten we ook wat voor u daarin van belang is. Kubus Damwâld-Dokkum staat naast de ondernemer. Wij maken ondernemen leuk!

Neem vandaag nog contact op voor een kosteloos vergelijk!